Aktoria Kristen Stewart si dhe anëtare e jurisë së këtij viti ,hoqi këpucët e saj në tapetin e kuq të Festivalit të Filmit në Kanë në vitin 2018, në shenjë proteste nga takat e larta të vendosura mbi gratë.

Duke u Ngarkuar...

Aktorja arriti në tapetin e kuq me një palë këpucë Christian Louboutin me takë të lartë dhe me një fustan Chanel minidress plotësisht qendisur me kristale.

Në një intervistë të kohëve të fundit, aktorja kishte shprehur tashmë qëndrimin e saj kundër stereotipeve të kërkuara në ngjarjet zyrtare, kundër takërave të larta për gratë dhe smoking të zezë për burrat.

Fotografitë e aktores Kristen Stewart  pa këpucë në tapetin e kuq të Festivalit të Filmit në Kanë në vitin 2018  bëri xhiron e internetit.

 

- SPONSOR -