Pantallonat e shkurtra të stilit të “çiklistëve”kanë përgatitur kthimin e tyre gradualisht,  që në grumbullimin vjeshtë / dimër të vitit 2014, shkruan mulliri.al.

Duke u Ngarkuar...

Që atëherë u kthyen që të shkëlqejnë  në sajë të Alexander Wang Dion Lee, Dolce & Gabbana dhe Off-White, designers  të modës dhe markat që kanë dhënë jetë të re në këtë  botë sportive klasike propozuar dhe e kanë propozuar atë sërish këtë Pranverë /Verë 2018./mulliri.al

 

 

- SPONSOR -