Për të mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm dhe të shkëlqyeshëm e të bukur në çdo kohë, duhet të ushqehesh mirë, të flesh mirë por edhe të i trajtosh ato herë pas here me produkte natyrale. E një ndër elementet që ndikon dukshëm në përmirësimin e flokëve tuaj është birra. Pastrimi i flokëve me birrë do të i bëjë ato më të butë e më të shëndetshme duke duke u falur edhe një shkëlqim të natyrshëm. Birra është e pasur me shumë proteina të cilat forcojnë rrënjën e flokëve dhe ndihmojnë në rritjen e tyre. Përzieje birrën me mjaltë dhe ujë, për t’a bërë funksionin pak më të fortë. Lyeji flokët me masën e përfituar dhe më pas shpëlaji me ujë të ngrohtë, kjo masë preferohet të përdoret një herë në javë.

- SPONSOR -Smiley face