“Wikipedia” është një nga faqet më të dobishme përsa i përket shpërndarjes të informacioneve të përgjithshme për personat publikë dhe jo vetëm. Faqet mbi artistët në “Wikipedia” janë organizuar në mënyrë perfekte, të detajuara, duke përfshirë dhe klasifikimet, rekordet, biografitë. Por kush është artistja më e kërkuar nga njerëzit në Wikipedia ?

Artistja më e kërkuar në enciklopedinë më të famshme në botë është Lady Gaga. Faqja e saj është vizituar rreth 102 milionë herë në “Wikipedia”. Pas saj është Miley Cyrus dhe në vendin e tretë Rihanna.

- SPONSOR -Smiley face

Lady Gaga: 102 milionë
Miley Cyrus: 74 milionë
Rihanna: 72 milionë
Selena Gomez: 72 milionë
Taylor Swift: 72 milionë

- SPONSOR -Smiley face