Ajo është 21 vjeçarja më e pasur në botë dhe dje ka bërë një postim që të gjithëve na çuditi. “Natën e kaluar hëngra dhrithëra  me qumësht për herën e parë,jeta po më ndryshon” ka shkruar Kylie. Është paksa e çuditshme që të hash për herë të parë një ushqim që shumica e adoleshentëve janë rritur por kjo nuk paska qënë aspak problem për Jenner. Nuk e dimë se çfarë hanë të famshmit por të sigurt jemi që Kylie duhet të jetë e vetmja që nuk ka ngrënë asnjëherë ushqimin tonë të preferuar për mëngjes, shkruan mulliri.al .

Duke u Ngarkuar...

- SPONSOR -