E kush nuk fo të dëshironte të ishte në vendin e saj që me diçka fare të vogël por që edhe ndërkohë të jep kënaqësi bëhesh edhe milionere. E ajo që e ka realizuar këtë ëndërr është më e vogla e klanit Kardashian, Kylie Jenner.

Duke u Ngarkuar...

“D’Marie Analytics”, një firmë e cila studion rrjetet sociale në bazë të shifrave raporton se 20-vjeçarja Kylie Jenner ka zhvilluar një rrjet social të barabartë me 1 milionë dollarë për postim. Ku përfshihen më tepër se 137 milionë ndjekës përmes platformave të ndryshme si Instagram, Facebook, Snapchat dhe Twitter.


Ky raport i referohet gjithashtu postimeve që vlerësohen si të sponsorizuara, çka tregon marketingun solid të nënës së re.

- SPONSOR -