Ai njihet si një aktorët më të mirë dhe ka miliona fansa kudo në botë dhe fansat e tij janë gjithmonë afër për ta mbështetur atë. Dhe këtë gjë kanë bërë edhe këtë ku plot 900 mijë persona  kanë firmosur peticionin që ka nisur Leonardo DiCaprio. Peticioni kishte si qëllim të lironte 100 balenat e kapura rob në Rusi dhe ja arriti këtij qëllimi më së miri. Leonardo  shkroi në twitter :“Ju lutem, firmoseni këtë peticion dhe bashkohuni me mua për të liruar belugat dhe orkat në Rusi”  dhe të gjithë ju gjetën në krahë duke firmosur peticionin. Pas 900 mijë firmave presidenti rus Vladimir Putin urdhëroi ministrinë kompetente për të liruar balenat.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face