Nëse do donit që të kishit një kujtim nga Tupac mjafton të keni 300 mijë dollarë dhe do mund të merrni letrën që i ka dërguar ai Madonnës në 1995. Kjo letër që është shkruar për Madonnën që ishte e dashura e tij ato kohë, do ketë një çmim minimal prej 300 mijë dollarësh. Ankandi do mbahet në datën 17 Korrik dhe të ardhurat do të shkojnë për bamirësi për breastcancer.org . Letra është gati 2 dekada e vjetër dhe është tepër emocionale. Në letër Tupac i ka dhënë fund lidhjes sepse kishte frikë të dilte me një femër me ngjyrë të bardhë pasi kjo i do shkatërronte karrierën sipas tij.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face