Manaxherja e Michael Schumacher ka bërë një deklaratë që nuk e prisnim pasi ajo vetë ka kërkuar që të ngelet sekret gjithçka.

Gjëndja e Schumacher është mbajtur e fshehtë që prej kohë kur ai bëri aksidentin me ski në 2013. Por menaxherja e tij ka thyer heshtjen ku ka postuar një foto dhe ka shkruar :

Duke u Ngarkuar...

“Jemi të kënaqur që po bashkëpunojmë me ZOOM për të mbledhur para për Fondacionin Keep Fighting. Kjo është një mënyrë mahnitëse për të festuar karrierën e Michael ,për me tepër është një poster shumë i bukur.” 

Schumacher është një legjendë përsa i përket Formula 1 ndërsa të gjithë presim që ai të  shërohet sa më shpejt…

 

- SPONSOR -