Mariza Ikonomi kohët e fundit nuk është shumë aktive në muzikë, por ajo është aktive në Instagram. Në një foto të fundit të publikuar, e veshur me pardesy dhe me një beretë, Mariza shfaqet në një ambient të gjelbër ku dielli i bie në fytyrë dhe veshje. Ajo shkëlqen edhe në këto ditë të ftohta.

- SPONSOR -