Vaji i ullirit është burimi përfekt me anti-oksidantë i cili ndihmon lëkuren të luftojë infeksionet e mundshme, aknet, plakjen dhe sëmundje të zemres ose të kancerit. Vaji i ullirit përdoret zakonisht në gatim, dhe paraqitet në modele të ndryshme si extra virgin. Kur përdoret në fytyrë ky vaj ka një efekt balancues dhe zbutës. 

Bëni një dush të ngrohtë. Është shumë më mirë të përdorni vajin e ullirit sapo keni bërë dush, duke qënë se poret hapen nga uji i nxehtë, dhe kështu vaji i ullirit ka mundësi të penetrojë në lëkurë. Vendosni një sasi të vogël vaji në dorë, nuk ju nevojitet shum, mjaftueshem sa për të lyer gjithë trupin, ose vetëm për fytyren. Gjithmonë sipas dëshirës suaj, mund të përdorni edhe pak kripë tek vaji i hedhur në dorë.

Duke u Ngarkuar...

Me vaj lyeni trupin, e masazhoni për dy minuta dhe qëndroni pak kohë deri sa vaji të futet në lëkurë. Fshini trupin me peshqir të lagur dhe vishni rrobat tuaja. Këtë gjë mund t’a bëni 3-4 herë në javë

- SPONSOR -