Meghan Markle është në muajt e fundit të shtatzanisë dhe  tani privatësia e saj është më e rëndësishme se gjithçka. Dukesha është futur në muajin e nëntë dhe pritet që në prill të lindë. Por ajo tani ka marrë një vendim shumë të rëndësishëm, ajo ka zgjedhur që të largohet nga vëmëndja e publikut dhe mos shfaqet më deri sa të lind. Meghan i ka përfunduar gjithë takimet, vizitiat zyrtare dhe turet në shtetet e ndryshme. Ky është një vendim që Meghan e ka marrë pasi mediat e ndryshme flasin për të dhe çdo veprim të sajin, po ashtu dhe mediat së fundmi duket sikur “nuk e duan” më Meghan. Deri në prill do na duhet të presim që ta shohim prapë Dukeshën dhe të njihemi me gjininë e fëmijës.

Smiley face