E bukura Meghan ! Dukesha e Susexx-it është shfaqur ditën e djeshme në një dalje publike ku vizitoi një event social bashkë me Princin Harry. Ata vizituar “Muzeun e Historisë së Natyrës” dhe siç e do eventi të dy ishin veshur class. Meghan kishte veshur një pallto të bardhë “Amanda Wakeley” dhe fustan “Calvin Klein” ndërsa Princi kostum të thjeshtë blu të errët. Meghan dukej në formë shumë të mirë dhe gjithë kohës ishte e qeshur.

37 vjeçarja është në muajt e fundit të shtatëzanisë dhe pritet që të lind në muajin Prill. Ende nuk është bërë e ditur gjinia e fëmijës pasi si rregull i familjes mbretërore, gjinia e fëmijës bëhet e ditur vetëm pasi Meghan të lind.