The Weeknd dhe modelja e njohur Bella Hadid janë në një marrëdhënie prej vitit 2015.

Ata u ndanë pak kohë më parë por u rikthyen  përsëri tek njëri-tjetri. Ai e shoqëron atë gjithmonë dhe sigurisht edhe ajo atë në çdo koncert.

Duke u Ngarkuar...

The Weeknd apo siç është dhe emrin i tij Abel nuk ngurron t’ja shprehë dashurinë kudo të dashurës së tij Bella Hadid. Ai i ka kënduar asaj një serenatë para të gjithëve. Bella ndodhej në skenë teksa i dashuri i këndonte serenatën.

- SPONSOR -