Nuk ka mënyrë më të mirë për ti thënë lamtumirë 2018 se sa ti kushtoni kujdes vetes me një model të ri flokësh. Edhe nëse jeni të kenaqura me modelin tuaj aktual të flokëve mendojeni mirë pasi të shikoni modelet e mëposhtme. Sipas Linda De Zeeuw modelet e flokëve janë gjithmonë një mendim i mirë pasi ndryshojnë komplet pamjen tuaj dhe ju bëjnë të dukeni edhe më të bukura, kështu që ajo ju tregon  modelet që do jenë in këtë vit. Nuk ka rëndësi të gjata apo të shkurtra por e rëndësishme është sesi ti stilojmë flokët kur i kemi flokët e gjata apo të shkurtra. Ndiq fotot më poshtë për të marrë inspirimin për modelin e ri të flokëve.

- SPONSOR -