Shfaqja e Victoria’s Secret do fillojë së shpejti por disa modele nuk janë dakort me ato të Victoria’s Secret.

Modelet e Victoria’s Secret do të sfilojnë sot dhe shfaqja do zhvillohet në New York. Stilistja që bën përzgjedhjen e modeleve ka një kush që ato duhen të dobëta dhe kjo ka ndezur debate.

Duke u Ngarkuar...

Modelja e njohur Robyn Lawley beson se Sekretaria e Victoria duhet të ndryshojë politikën e saj ndaj ka nisur një peticion duke kërkuar njerëzve që të bojkotojnë shfaqjen e saj tërësisht.

Më në fund dikush i thirri mëndjes edhe vendosi që të dalë kundër ksaj ideje që femrat duhet të jenë të dobëta…

- SPONSOR -