Periudha e festave është periudha më e bukur e vitit. Të gjithë personazhet e njohur, por jo vetëm dëshirojnë që këtë moment ta ruajnë gjithmonë në mendjen e tyre duke realizuar fotografi të ndryshme me temë Krishtlindjen dhe Vitin e Ri. Të njëjtën gjë ka bërë edhe modelja e njohur Amina Shena. Ajo ka pozuar në një ambient festiv përpara një oxhaku. Modelja duket mjaftë bukur në këtë lloj atmosfere. Ka qenë vetë Amina ajo që e ka shpërndarë foton në instagramin e saj të shoqëruar me shkrimin: “Është koha e Krishtlindjes”.

 

- SPONSOR -