Duke u Ngarkuar...

53 vjeçarja Monica Bellucci , zgjodhi një kostumë të bardhë borë të debutojë për reklamën e fytyrës për markën Nivea .Njoftimi u bë më 9 maj në Palazzo Reale në Milano (  markë e cila do të sponsorizojë programin e ekspozitave të verës): aktorja ikonë globale e bukurisë dhe feminitetit, nëna e Deva dhe Leonie , është fytyra e linjës së re anti-rrudhë, Nivea Hyaluron Cellular Filler. “Jam e lumtur që Nivea ka zgjedhur një grua të pjekur, sepse rrudhat janë shenjat e jetës sonë.

Kam dy vajza të vogla kështu që unë dua të jetoj një kohë të gjatë dhe të bëhem një zonjë e vjetër .”Do të ishte qesharake nëse do të ndihesha  akoma tepër e bukur, unë tani  do të mundohem të jem e bukur.

Mendoj se është e rëndësishme të fle mirë, kur mundem, të pi shumë ujë, por mbi të gjitha ta ushqej shpirtin, sepse bukuria vjen nga brenda, nga puna që bëni në të” , përfundon ikona e bukurisë, Monica Bellucci. Mulliri.al

- SPONSOR -