Sapo përmëndet emri i Monica Belluccit të gjithëve na vjen në mendje ikona e bukurisë italiane. Ajo prej disa kohësh është në një lidhje me një person 18 vjet më të ri. Monica dhe Nicolas Lefebvre e kanë çuar në tjetër nivel lidhjen e tyre dhe tani të gjithë i pyesin për dasmë.

“Kur ke qenë i martuar dy herë më parë, duhet të marrësh kohë për martesën, për të kuptuar pse ndodhi dhe pse u divorcove. Le të themi që jam në fazën e kuptimit për momentin” – u shpreh ajo. Ndërkohë Monica ka qënë e martuar më parë me fotografin e modës Claudio Carlos Basso prej vitit 1990-1994, më pas u martua me aktorin Vincent Cassel me të cilin ka dy vajza por u nda në 2013. Tani lidhja e saj me Nicolas po shkon shumë mirë dhe të gjithë po presim dasmën e tyre…

Duke u Ngarkuar...

 

- SPONSOR -