Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 21 Dhjetor 2017

21.12.2017 08–12 Clear sky 0 mm -2° 2 m/s – Fllad i lehte nga lindje-verilindje
12–18 Clear sky 0 mm 1 m/s – Ere e lehte nga veri-verilindje
18–24 Clear sky 0 mm 2 m/s – Fllad i lehte nga lindje-verilindje
- SPONSOR -