Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 15 Dhjetor 2017

15.12.2017 08–12 Rain 2 mm 13° 3 m/s – Fllad i lehte nga jug-juglindje
12–18 Light rain <1 mm 12° 3 m/s – Fllad i lehte nga jug-juglindje
18–24 Rain showers 1 mm 12° 4 m/s – Fllad i butë nga jug-juglindje
- SPONSOR -