Ato  janë të pandashëme  tani edhe në jetën profesionale. Motrat Gigi dhe Bella Hadid u shfaqën së bashku përsëri në një tapet  të kuq.

Modelet morën  pjesë në premierën e të qenit “Serena”,  e cila u mbajt në Time Warner Center të Nju Jorkut për të mbështetur lojtaren e madhe të  tenisit Serena Williams në fillimin e filmit dokumentar kushtuar asaj, prodhuar nga HBO.

Me këkë rast  , Gigi dhe Bella u ngjitën në tapetin e kuq si dy ‘binjake”.Të dyja me një look të njejtë. Gigi dhe Bella u shfaqën shumë qetë  në frontin e objektivave të fotografëve, dhe ato  treguan spontanitetin e tyre me dashuri të përbashkët plot dashuri, duke shkëmbyer puthje dhe përqafime.

Me kostum dhe atlete motrat shkëlqyen në këtë event!