Nuk ka qenë periudhë e lehtë për  Kylie Minogue, e cila ka kapërcyer një periudhë të stuhishme  në shkurt 2017 me ishin e saj , aktorin britanik Joshua Sasse.  A mund të jetë një dashuri e re në horizont përgjegjëse për lumturinë e artistes ndërkombëtare? Siç  po dihet së fundmi nga mediat botërore , Kylie po shijon një fazë të re emocionale me drejtorin kreativ të revistës GQ Paul Solomons. Kylie Minogue sapo ka hedhur në treg  albumin e katërmbëdhjetë të karrierës së saj nën titullin e Artë  këtë muaj. Në këtë projekt të ri, tekstet e këngëve të tyre shihen me tema të ndryshme, nga marrëdhëniet e dështuara apo vdekja me faktin e thjeshtë të vallëzimit dhe të argëtimit. Është albumi i parë i këngëtares me të cilin ajo ka  arritur të shpërndajë një numër të madh   përreth albumit të saj si edhe në vendlindjen e e saj  në Australi dhe në Mbretërinë e Bashkuar, ku ajo nuk e kishte pushtuar më parë  që nga viti 2001. Dhe, sipas mediave botërore , në këtë moment të mirë profesional të këngëtares  australiane , Paul Solomons ka qenë një mbështetje shumë e rëndësishme. Drejtori kreativ i revistës GQ dhe Kylie u takuan shkurtin e kaluar, kur një mik i përbashkët i bëri disa foto publike dhe ndërkohë shihen dhe shkëndijat e para që kanë  lindur  rreth tyre.

- SPONSOR -