Vajza që shihni më lart është Kylie Jenner në 2010 dhe mos e besoni do deshët. Motra e Kim, Khloe, Kourtney  dhe Kendall nuk njihet para operacioneve dhe duket një vajzë shumë e thjeshtë por kush e dinte se pas plot 9 viteve do bëhej 21 vjeçarja më e pasur në botë me pasuri mbi 900 milionë dollarë.

Kylie ka bërë buzët që këtë muaj i hoqi pasi nuk ndihej rehat por buzët nuk qënkan operacioni i vetëm plastik që 21 vjeçarja ka bërë. Sipas disa burimeve thuhet se Kylie ka bërë dhe gjokset por këtë e ka mohuar. Gjithashtu do apo nuk do ajo ta pranojë, operacion në vithet ka bërë. Një kirurg tha për Hollywood Life se është shumë e qartë që Kylie ka holluar belin dhe ka ngritur të pasmet. Epo për aq kohë sa ajo nuk është ndjerë mirë me veten ka gjithë të drejtën e botës që të ndryshojë…