Parfumi juaj

Këtë vit  Diptique feston 50 vjetorin e fillimit të saj të parë të eau de tualet, ndërsa në të njëjtën kohë njofton lindjen e dy krijimeve të reja, Tempo dhe Fleur de Peau!

Duke u Ngarkuar...

Për Tempo EDP, Diptique rishikon temën patchouli me një shënim të fuqishëm drurësh. Dhe për Fleur de Peau EDP, Olivier Pescheux, parfumi krijoi një aromë me aromën e miskut që është lëkurë, pluhur dhe me shije frute në të njëjtën kohë.

Nëse dëshironi të ndiheni të veçantë thjesht zgjidhni këtë parfumë dhe ju nuk do të jeni si gjithë të tjerët…

- SPONSOR -