Një cep i shtëpisë i Bebe Rexhës na fali shumë ngrohtësi… Një shtëpi e bukur ku në kënd shihet se edhe pema e vitit të ri është e përfunduar dhe duket shumë bukur. “E dua shtëpinë time”, shkruan këngëtarja e famshme në storin e saj që ka postuar mbrëmë në llogarinë e Instagramit të saj… Edhe ne e duam Bebe Rexhën dhe ngrohtësinë e shtëpisë së saj,shkruan mulliri.al.

Duke u Ngarkuar...

- SPONSOR -