Armina Mevlani është blogeria që përcjell tepër pozitivitet në postimet e saj . Ajo udhëton shumë shpesh dhe për hir të së vërtetës di ta shijoj shumë bukur jetën e saj. Ashtu ka bërë edhe sot teksa e shohim të ulur në një tryezë ku ka treguar mëngjesin e saj . Një mëngjes i zgjedhur me kujdes dhe plot ngjyra, transmeton mulliri.al.

Enjoying yummy breakfast like..

A post shared by Armina Mevlani (@armina_mevlani) on

Duke u Ngarkuar...

 

Është në fakt një mëngjes tepër i adhurueshëm ashtu siç është edhe vet Armina. Blogeria ndodhet në Milano , pasi është vendi që shkon shumë shpesh, le ta ndjekim se çfarë gjërash të bukura do të na dhurojë në  vazhdim…

- SPONSOR -