Bricjapi

Brenda jush ka  një vendosmëri solide që ju lejon të arrini majat më të larta.

Pacient, ju metodikisht ndërtonj fatin tuaj pa marrë parasysh sa kohë ju duhet për të arritur qëllimet tuaja. Besnik ndaj parimeve tuaja, ju nuk ndryshoni.

Duke u Ngarkuar...

Miqësia që zhvilloni është e sinqertë, dashuria është intensive dhe e thellë.

Një nga zonat më të ndikuara nga ngjarjet qiellore në vitin 2018 është puna juaj, rutinat tuaja, mënyra se si e bëni “jetën tuaj”, Bricjapin. Siç është përmendur në perspektivën romantike Jupiter shpenzon shumë nga viti duke shtuar hijeshinë e saj për sindikatat intime dhe lidhjet e rëndësishme. Njerëz të tjerë ju shohin në një dritë të favorshme dhe ju mund të gjeni veten të rrethuar nga përkrahës potencialë në çdo hap.

Është një vit i mrekullueshëm për të ndryshuar natyrën e një partneriteti dhe për të sjellë më shumë bujarinë ose më shumë dashamirësi në të.

Dashuria dhe romantizmi nuk janë lloji i vetëm i marrëdhënieve të theksuara nga ky tranzit i Jupiterit … pasi prek edhe marrëdhëniet e biznesit dhe të ngjashme. Ju jeni më bujar, ju jeni më shumë dhe jeni më i gatshëm të merrni tepër benefite këtë vit.

- SPONSOR -