Estela Ujka është një ndër blogeret më me shije përsa i përket mënyrës së saj së jetesës apo përzgjedhjes së stilit por edhe të postimeve që ajo bën. Së fundmi Estela solli në jetë vajzën e saj Damar , e cila duket tepër e përkushtuar pas saj, por ajo që na tërhoqi më tepër vëmendje është mënyra sesi Estela e vesh vajzën.

Në postimin e fundit në Instagram Estela vërtet sjell një foto tepër të veçantë , në fakt është pa dyshim një foto revistash. Damar është me një çantë Chanel në foto ku shihet e veshur tepër bukur.

Estela meriton një bravo të madhe mes gjithë këtij përkushtimi pas foshnjes së saj , pasi ajo është nënë e tre vajzave tashmë dhe arrin tepër bukur ta menaxhojë kohën e saj mes karrierës dhe përkushtimit si nënë transmeton mulliri.al