Këngëtarja tepër e dashur e publikut shqiptar Poni , duket që ka një jetë tepër të mbushur profesionale teksa e shohim të lëviz në  vende të ndryshme të botës .Karriera e këngëtares është e mbushur plot me projekte dhe udhëtime që e bëjnë Ponin të ndihet gjithmonë ndryshe.

Duke u Ngarkuar...

Së fundmi Ponin e gjejmë në Nju Jork ku po qëndron në ‘Hilton Hotel Time Square’. Ka qënë Poni që na ka zbuluar një foto në Instagramin e saj ku duket tamam si një princeshë e ulur në tryezën e saj plot harmoni. Këngëtarja është tepër e rezervuar përsa i përket postimeve dhe jetës së saj private por edhe me kaq pak ne mjaftohemi të kënaqemi me fotot madhështore  të Ponit.

- SPONSOR -