Këngëtarja super seksi Nora Istrefi i ka dhuruar vetes disa ditë pushimi duke zgjedhur si destinacion Dubain. Dhe në darkë ajo sapo ka mbërritur ndan me ndjekësit e saj disa pamje të suitës së saj nëpërmjet instastorit.

Duke u Ngarkuar...

Nuk e dimë ende nëse këngëtarja ka shkuar për ndonjë projekt atje por deri po shohim se  Nora po kalon disa momente magjie në suitën luksoze ku po qëndron.

- SPONSOR -