Shpesh herë gjendemi në vështirësi sesi ti kombinojmë tutat tona të preferuara dhe njëkohësisht të dukemi sexy veshur me to. Janë disa kombinimet sesi ti vishni një palë tuta kombinuar me xheke,këpuce me taka e shumë të tjera. Ndiqni rregullat më poshtë :

  1. Përthyeji pak siç bën me tutat.
  2. Kombinoji tutat me një xheke jeans.
  3. Vish pallto kur ke veshur tuta.
  4. Kombino syzet e diellit me tutat. 
  5. Kombino tutat me një palë sytjena sportive. 
  6. Vish një t-shirt dhe kombinoje me tutat.

    TOKYO, JAPAN – JULY 31: Sofia Richie is seen upon arrival at Haneda Airport on July 31, 2018 in Tokyo, Japan. (Photo by Jun Sato/GC Images)
- SPONSOR -