Sapo na vjen ftesa për në dasmë direkt mendja na shkon se çfarë do veshim dhe këtu nis e gjithë enigma, të vesh fustan të gjatë apo të shkurtër dhe me çfarë ta kombinoj. Ne kemi zgjedhur t’u tregojmë 10 kombinimet që jo vetëm do ju vijnë në ndihmë por do ju bëjnë të dukeni dhe shumë bukur. Shpesh herë gabimi që ne bëjmë është se kombinojmë fustanet me aksesorët e gabuar apo me këpucët jo të duhura. Duhet të kemi parasysh gjithmonë që aksesorët duken më bukur të kombinohet me këpucët sepse shpesh herë këpucët i kombinojmë me fustanin dhe nuk dukemi bukur. Po, mund ta kombinoni fustanin me këpucët por kur nuk keni aksesorë të mëdhenj dhe shumë të dukshëm. Ndiqni kombinimet më poshtë…