Kur bëhet fjalë për fashion të gjithë duam të tërheqim vëmendje… Janë pikërisht çorapet trendi që çdo stinë të vitit mund ta ndryshojnë look-un tonë tërësisht. Nëse i veshim dhe i kombinojmë bukur , ne do të dukemi gjithnjë trendi dhe shumë unik në llojin tonë. Më poshtë kemi zgjedhur disa modele të cilat mund t’ju frymëzojnë sado pak, shkruan mulliri.al