Fundi është një prej veshjeve të preferuara të emrave për stinën e vjeshtës, kur temperaturat janë ende mesatare dhe dielli ngroh lehtshëm tokën....
Muzeu Historik Kombëtar në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave çelin ditën e hënë, ekspozitën “Vula të institucioneve të shtetit shqiptar”. 71 vulat...
Pikturat e kryeministrit Edi Rama janë pjesë e edicionit të 57- të të Bienales së Venecias, që është hapur në maj të këtij...
Një 32 vjeçare humbi 36 kg pasi ju nënshtrua një diete drastike që e transformoi nga obese në një “kockë e lëkurë”. Por kjo...
Dedë Gjo Luli u dallua në luftën e organizuar nga Lidhja Shqiptare e Prizrenit për mbrojtjen e Hotit e të Grudës, që në...