“Premierat e Teatrit Metropol nuk do të  vihen vetëm në skenat e teatrit por edhe jashtë saj. “Metropoli” është gjithë Tirana. Teatri është...
Shoqëria shqiptare është viktimë e mentaliteteve që nuk i lë të shikojnë më larg se dera e shtëpisë. Në një kohë që shoqëria...
Teatri Metropol, pas një viti të suksesshëm artistik vjen në këtë sezon me imazh të ri dhe projekte shumë ambicioze. Produksionet e Metropolit,...
Shumica e njerëzve e njohin feminizmin  si një lëvizje gjinore që mbron të drejtat e një pjese të shoqërisë në këtë rast femrave. Qasjet...
Koreografia Enada Hoxha në një intervistë ekskluzive për mulliri.al, ka treguar për punën në Teatrin e Operas dhe Baletit, familjen, marrëdhënien me kolegët...