Familja Kastrati, e përfaqësuar për publikun nga Shefqet Kastrati nuk është vetëm një familje e pasur që organizon festa dhe show në shuma...
Shoqëria e tyre duket mjaft e vërtetë. Shumë pak njerëz ndoshta do bënin çfarë shoqja e ngushtë e Selena Gomez-t ka bërë për...
Megjithëse mollët dhe kafja kanë kimikate krejtësisht të ndryshme, të dyja konsiderohen si “karburant” i fortë në mëngjes që mund të na nxjerrë...
Mulliri.al ka arritur të sigurojë një foto të nuses së djalit, me stilistin e famshëm Rami Kadi. Së bashku me Kadin, ajo është...
E qetë dhe e sigurtë në çdo gjë që thotë, Enada Hoxha rrëfen ekskluzivisht për mulliri.al emocionet përpara premierës së “Peshkatarët e perlave”,...