Liliane Bettencourt, trashëgimtarja e perandorisë franceze L'Oreal dhe gruaja më e pasur në botë, vdiq në moshën 94 vjeçare, duke lënë pas një...
Aplikacioni WhatsApp po bën gati super risinë në lidhje me fshirjen e teksteve të padëshiruara. WhatsApp po punon për të sjellë një tipar...
Në se do të  pyesnim një  make-up artist se si mund të  bë nim një  make-up natyral, ata do të  pë rgjigjeshin se...
Prej disa ditësh dy artistët Ermonela Jaho dhe Saimir Pirgu kanë njoftuar nëpërmjet rrjeteve të tyre sociale dhe fotografive se kanë nisur një...
Disa prej simptomave që  gratë  në  kë të  fazë  të  jetë s vuajnë  janë : nxehtesia trupore, thatësi vaginale dhe ndryshime humori. Iniciativa...