Në fakt aty ku ka art ka dashuri, përkushtim dhe shumë punë. Kemi lindur për të shijuar artin, për të promovuar atë, për...
Blerina Arbana, drejtoreshë e shkollës së baletit në mbrëmjen e 60-vjetorit të shkollës së baletit mbajti një fjalim tepër të gjatë, duke falenderuar...
I mbushi plot 60 vjeç shkolla Kombëtare e Baletit në Tiranë më datë 15 shtator 2017. Drejtoresha e Shkollës Kombëtare të Baletit, Blerina Arbana...
  Kur temperaturat bien, të ftohtin dimëror mund ta mposhtin vetëm disa kokteile të sezonit, që nga Martini deri te Margarita. Ju mund të pini...
Si është marrëdhënia jote me partnerin në spektaklin “Dance With Me”? Në “Danse With Me” nuk kam një partner stabël. Ne angazhohemi të mësojmë...