Shkëlzen Doli mblodhi mbrëmë në sheshin “Skënderbej” mijëra qytetarë, që mezi prisnin performancën e tij. Mbrëmja magjike startoi me një kompozim ekstra nga...
Qatar Airways ofron tashmë në avionët e saj për herë të parë dhe krevate dopion në klasin e biznesit. Quhet Qsuite, dhe u jep...
Kur një artist kryen veprime të çuditshme, a duhet të habitemi? Në këtë liste do të shihni  përmbledhje të momenteve të divave muzikore me...
Këtë javë në Kaliforni mbërritën yjet e serf, sporti ekstrem për të marrë pjesë në testet për “World Surf League” në vendin e...
Njerëzit duan të ndjekin jetën e individëve që janë të pasur dhe të fuqishëm. Kjo ka qenë tendencë jo vetëm në ditët e...