Koreografia Enada Hoxha në një intervistë ekskluzive për mulliri.al, ka treguar për punën në Teatrin e Operas dhe Baletit, familjen, marrëdhënien me kolegët...
Shpesh thuhet se paratë sjellin lumturi – por ne disa raste kjo teze hidhet poshte. Studiuesit e hulumtimeve per mirqenien dhe te ndierit...
  Ëndrra e çdo vajze është të veshë fustanin e bardhë. Por këto 19 nuse mjaft të bukura mesa duket nuk kanë ëndërruar që në...
“Çdo gjë që nis ta bëj, e nis të menduar mirë, për të mos gabuar. Përfundimet kanë qenë të suksseshme, në karrierë apo...
Shefqet Kastrati është një nga biznesmenët më të rëndësishëm në vend, që media e quan baba të kapitalizmit shqiptar. Kjo mund të konsiderohet...