Sërisht një uragan tjetër ka goditur Puerto Rico-n duke shkaktuar viktima dhe dëme shumë të renda. Uragani Maria ka shkatërruar ishullin Karibik dhe...
Meshkujt nuk e kuptojne por gjithçka duket se fillon me urinime sa më të shpeshta. Përseri shpesh here pretendohen shkaqe të tjera si...
Kujtime fëmijërie, letra të grisura me gjurmët e vizatuara në mur, vese, vëzhgime, shikime fshehtësie, portrete të rriturish, habi lumturie, dashuri, gogola me...
Ngjyrë ë kuqe dhe me xixa. Kështu shfaqet emri i Enit në posterin e shfaqjes, reklamuar në rrjetet socciale. Shfaqja për fëmijë “Eni...
Konsumimi i mëngjesit është një gjë shumë e rëndësishme për organizmin, prandaj, asnjëherë nuk duhet anashkaluar ky vakt. Por ja cilat janë disa...