Shkencëtarët në Universitetin e Mançesterit kanë krijuar robotin e parë molekular në botë që është në gjendje të kryejë detyra themelore duke përfshirë...
  “Dolce & Gabbana” Dyshja më e famshme e modës italiane, kan prezantuar nw Milano koleksionin e tyre “Pranverë-Verë 2018”, temë qendrore: mbretëreshën e...
Kur dy dama vishen njësoj, nuk është diçka aq e këndshme. Sidomos kur ndodh në të njëjtin vend. Situata përkeqësohet kur ato janë...
Ishte viti 1991 kur Gianni Versace shkruante një nga faqet më të rendësishme të modës Italiane dhe asaj botërore. Për koleksionin vjeshtë/dimër stilisti...
Rrjeti social Facebook që prej startimit të tij e deri më sot ka pësuar ndryshime të mëdha, të cilat e kanë bërë më...