Shpesh here  dëgjojmë për përfitimet shëndetësore nga konsumimi i çajit, kafesë, çokollatës, verës së kuqe. Cfar mëndoni nësë dëgjoni se birra eshtë shkaktar I...
Në fakt, keni shpenzuar biletë avioni për të udhëtuar diku, por ndoshta nuk keni përdorur disa gjëra, pasi nuk e keni ditur. Ne...
Edhe pse nënë e re, Sara Hoxha është në formën trupore më të përkryer të saj. Nëna e London Noor, ka postuar një...
“Kambana e qelqtë” është libri i errët, gjysmë-autobiografik i poetes Sylvia Plath, e cila i mori jeten vetes, një muaj pas botimit të...
Rihanna si gjithmonë ka marrë gjithë vëmendjen gjatë mbrëmjes së bamirësisë në New York, me fustanin e saj të zi dhe me diamantët...