Për herën e pestë, piktori Aleksandër Hila, ekspozon në Galerinë e Arteve në Shkodër ekspozitën e tij të quajtur “3 për 9”. Një...
Selfie..selfie..selfie! Të ngrej dorën kush nuk e ka shkrepur asnjëherë! Sipas fjalorit një selfie është një "autoportret” zakonisht e shkrepur me smartphone ose ëebcam...
BINJAKET  Hëna hyn në shenjën tuaj dhe ju sjell frymë mirëqenie, gëzimi dhe energjie. Ndër të tjerat, një nga dhuratat, që Hëna ju siguron...
  Ekskluzive/mulliri.al Milioneri kosovar Ajdin Sejdiu niset sërish drejt Dubait ku shihet tepër i angazhuar me takimet e tij me familjet mbretërore.   Sot Sheikh Saeed...
Koreografi i njohur i televizionit Klan Albi Nako ,përveçse njihet si një koreograf tepër i talentuar dhe me një karrierë të gjerë në...