Prej ditësh vijojnë lëkundje sizmiologjike të tokës në Shqipëri. Sipas Institutit të Gjeoshkencës gjatë natës kanë rënë tre tërmete. Goditja e fundit është shënuar...
Akrepi Ju ndoshta do të jeni krejtësisht në harmoni me ditët e ardhshme, Akrep. Sigurisht, ka ditë kur janë joshëse ku të largohesh nga...
Pas suksesit të madh që këngëtarja kosovare pati në në finalen e botërorit sigurisht që edhe miqësia nuk kishte sesi të mungonte nga...
Triumfi i Francës në Botërorin ‘’Rusi 2018’’ solli festime të shumta në të gjitha qytetet franceze. Por festimet janë shoqëruar mes të tjerash...
Bashkëshortja e kryetarit të bashkisë së Tiranës Ajola Xoxa, ndodhet në muajin e shtatë të shtatzënisë dhe pritet që në vjeshte të sjellë...