Këngëtarja simpatike Sheila Haxhiraj ka publikuar një ditë më parë këngën e saj më të re të titulluar “T’iki t’iki”, pikërisht më 28...
Përparim Kabo njoftoi përmes një statusi një ditë më parë se aktorja e madhe Tinka Kurti ishte rrëzuar dhe kishte shembur gjysmën e...
Mulliri.al zbuloi se koreografja Kozeta Bakiu, njëherësh pedagoge në Universitetin e Arteve, bashke me studentët e saj të UA i është bashkuar festave...
Mbasi I përziejmë të gjithë përbërësit e qoftës të bëra gati në një tavë, qërrojmë 3 patate dhe i presim në copa flete....
Nga: Ilir SINANAJ 105 vjet shtet shqiptar! Kjo është një arritje e përbashkët e shqiptarëve. Në 105 vjet shqiptarët kanë skalitur në historinë e...