Për të gjitha ato mikeshat si puna jonë që kanë gjithmonë ftohtë! Këtu ka diçka që mund te revolucionarizojë për gjithmonë perceptimin e të ftohtit.

Pandoflat Adidas në versionin pellush teddy bear sapo kanë zbarkuar në planetin Tokë, të gatshme për të mbështjellur këmbët e juaja në ngrohtësinë e pellushit të tyre të butë.

Duke u Ngarkuar...

Është modeli adilette, ai që përdorim gjatë verës në pishinë apo në plazhë, por të mbuluara me pellush të butë në dy ngjyra, bezhë me viza të bardha si dhe të zeza me viza të bardha.

Mund ti vishni edhe jashtë ambientit të shtëpisë të kombinuara me një palë çorape po gjithashtu të buta.

- SPONSOR -