Lancôme La Vie Est Belle L’Éclat është koleksioni i fundit i Lancôme’s La Vie est Belle, e krijuar për të festuar bukurinë dhe lumturinë e jetës me një aromë të ndritshme aromatike.

 

Duke u Ngarkuar...

Parfumi hapet me shënime të larta të bergamotit, ku zemra përbëhet nga lule portokalli dhe një fund të drurit sandal dhe vanilje.

Një  ndjenjë jashtëzakonisht e freskët e përzier me një ëmbëlsi që mund të tundojë gjithkënd. Një parfum që printon mendjen në një mënyrë të sofistikuar, duke lënë pas një përshtypje që vazhdon .

Është projektuar me 221 aspekte që absorbojnë dhe rrezatojnë dritën. Një parfum shumë i këndshëm që shpreh jetën nëpërmjet kapriçove të saj. Kjo është një Eau De Parfum me parametrat e adhurueshme të Lancome.

- SPONSOR -