Paris Hilton ka shumë dashuri për jetën e thjesht…

Të hënën, trashëgimtaria përkujtoi përvjetorin e 15-të të premierës së shfaqjes së vërtetë të dashurisë, e cila e vendosi atë dhe kolegen e saj të famshëme Nicole Richie në shtëpitë e gjithë SHBA-së, ndërsa ato u përpoqën të punonin dhe të jetonin si amerikanë mesatar. Seria u zhvillua për pesë sezone, nga 2003-2007.

Duke u Ngarkuar...

“Gëzuar 15 vjetorin për #TheSimpleLife,”e “Dua atë! Kaq kënaqësi, kujtime të mahnitshme dhe të qeshura me Nicole. Dashuria që kjo shfaqje është kaq e përjetshme dhe kaq unike, dhe kjo ka sjellë aq shumë lumturi dhe qeshje për njerëzit në mbarë botën. Dhe #Legend Tinkerbell që unë e dua dhe më mungon shumë. #TheOGs “.

 

- SPONSOR -